Playmobil

View as
per page
Picture of Playmobil Volkswagen T1 Campingbus (70176)

Playmobil Volkswagen T1 Campingbus (70176)

De PLAYMOBIL-versie van de klassieke kampeerbus heeft ook veel iconische details, zoals de iconografische voorkant. In V-vorm met rode en witte kleurscheiding en rood VW logo, afgerond dak, gedeelde voorruit en afneembare dakdrager. (afm. L x B x H 15 x 5 x 7,5 cm)
€54.95 incl tax
Picture of Playmobil Volkswagen Kever - Special Edition (70827)

Playmobil Volkswagen Kever - Special Edition (70827)

De legendarische gezinsauto in een nieuwe gele kleurvariant in een gelimiteerde Special Edition. Net als het origineel heeft de PLAYMOBIL Kever natuurlijk de typische gebogen spatborden, ronde chroom-look achteruitkijkspiegels en een 4-cilinder boxermotor onder de motorkap. Op het dak zit een imperiaal met spanbanden om de bagage aan vast te maken. Emmer, spons en waterslang zijn aanwezig voor perfect auto-onderhoud. Dit model Kever is gewoon om verliefd op te worden! (afm. 23,5 x 10,5 x 10,5 cm)
€69.95 incl tax
Picture of Playmobil Volkswagen Kever (70177)

Playmobil Volkswagen Kever (70177)

De VW Kever is een echte klassieker. De PLAYMOBIL Kever heeft alle karakteristieke eigenschappen die hem zo uniek maken, zoals de gebogen spatborden, het VW logo, de verticale voorruit, de blauwe kleur en de typische achterkap met 4 cilinder boxermotor. Na het verwijderen van het dak wordt het liefdevol vormgegeven interieur met beige stoelen, dashboard en stuur zichtbaar. (afm. 34,8 x 18,7 x 9 cm)
€44.95 incl tax
Picture of Playmobil Volkswagen T1 campingbus - Special Edition (70826)

Playmobil Volkswagen T1 campingbus - Special Edition (70826)

De iconische Volkswagen T1 Camping Bus in de Special Edition versie. Bevestig de surfplanken gewoon op het imperiaal, berg spullen en bagage op en vertrek naar het vakantieparadijs. Met zijn vrolijke blauw-witte kleurontwerp en het 'Aloha Surfers'-opschrift op de zijkant is deze T1 kampeerbus een blikvanger op de weg. Niet alleen de imperiaal en de zijspiegels, maar ook de bumpers, wieldoppen en koplampringen schitteren in zilverchroom-look. Open het dak en de zijdeuren onthullen het typische T1 kampeerbus interieur: geruite zitkussens, een klaptafel, gootsteen, koelkast, planken en opbergvakken in de zijdeuren zorgen voor een authentiek kampeerbusgevoel. Net als bij de originele versie, kunnen de zitkussens in een paar eenvoudige stappen omgetoverd worden tot een comfortabel liggedeelte. (afm. 13 x 11 x 25 cm)
€79.95 incl tax